Videotár

16 serleg a Múzeumban

Az FC Barcelona Múzeumában kiállították azt a 16 kupát, amit a Klub szakosztályai nyertek a 2010/2011-es idényben. Elmondható, hogy az elmúlt idény jelentette a legeredményesebb szezont a Blaugrana életében. Sandro Rosell első elnöki évének termésével minden Barca-szurkoló maximálisan elégedett lehet.

Módosítás: (2011. július 21. csütörtök, 20:32)

 

FC Barcelona zene - egy kis boldogság

Az alábbi kis zenei aláfestéssel összeollózott képmontázst nagy érdeklődéssel követtem végig. A zeneszám tökéletes hangzása mellé olyan képeket válogatott a szerkesztő, amelyek minden Barça - szurkoló szívét melengető emlékeket idéznek fel. Ajánlom minden kedves szurkolótársam szíves figyelmébe!

Módosítás: (2011. június 11. szombat, 10:36)

 

Csoda a Wembley-ben! - Video

A Blaugrana hihetetlen sikere bejárta az egész világot, talán még fel sem fogta mindenki, hogy mit is vittek véghez. Akik az extázistól ittasan néznek ki a fejükből, azoknak egy újabb adag mentális fröccsként szolgálva álljon itt a tegnapi bravúros teljesítmény mozgóképes összefoglalója, kommentárok nélkül...

Módosítás: (2017. május 20. szombat, 10:32)

 

Messi miatt új jelzőket kell kitalálni?

Úgy vélem az alábbi videóhoz felesleges a kommentár! Leo Messi második találatát láthatják ezen a kedves szurkolók, amit Sergi briliáns passza után juttatott be Casillas kapujának jobb alsó sarkába! Mindenkinek jó szórakozást kívánok ezzel a kis videóval, mert nem minden nap látni ilyen zseniális találatot.

Módosítás: (2011. április 27. szerda, 23:42)

 

Nehéz, izgalmas mérkőzés, és rekord

Az FC Barcelona beállította a Real Madrid 1960/61-es rekordját, és megszerezte sorozatban 15. győzelmét. A Hercules legyőzésével idegenben továbbra is minden pont Barcelonában landol. Tekintse meg a történelmi mérkőzés összefoglalóját, benne a Pep Guardiola alatt elért 400. találatot!

Módosítás: (2011. január 30. vasárnap, 14:58)

 
További cikkeink...